ΑΕΚ: Χωρίς τον Καρέρα στην Ουκρανία!

eurokinissi

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για τον αγώνα με τη Ζόρια (05/11, 22:00), καθώς το βράδυ της Τρίτης ανέβασε πυρετό.

Πρόβλημα με τον Ιταλό τεχνικό της Ένωσης ενόψει του αυριανού (5/11) αγώνα με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα μπορέσουν να έχουν μαζί τους τον προπονητή τους, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό.

Ο Καρέρα ανέβασε πυρετό και για προληπτικούς λόγους θα μείνει στην Αθήνα για τις απαραίτητες εξετάσεις, αφού και απλή ίωση να είναι που είναι και το πιθανότερο η ΑΕΚ δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε κανονικά με δύο πούλμαν από τα Σπάτα με προορισμό το "Ελ.Βενιζέλος", όπου στις 10 "πετάει" με προορισμό την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/34SwLb9

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη