Μουνάφο: «Πάντα δυσκολευόμαστε στην έδρα της Λαμίας»


Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, παραχώρησε δηλώσεις αναφερόμενος στο κενό διάστημα των συλλόγων λόγω των εθνικών ομάδων αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι της Super League με τη Λαμία.

Για τη διακοπή κι αν πάει πίσω τον Αστέρα: «Σίγουρα δεν είναι καλό το να σταματάς και να χάνεις αγωνιστικό ρυθμό αλλά και η Λαμία δεν έπαιξε, θα είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες».

Για τη δουλειά σε αυτό το διάστημα: «Η ομάδα δουλεύει κάποια πράγματα στα οποία δεν έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε όταν έχουμε παιχνίδια. Μπορούμε να ανεβάσουμε την ένταση γιατί έχουμε χρόνο για ξεκούραση και σίγουρα, την άλλη εβδομάδα θα γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Για το παιχνίδι στη Λαμία που ακολουθεί: «Σίγουρα μετά το Σαββατοκύριακο θα μιλήσουμε στην ομάδα για το ματς που έρχεται στη Λαμία. Περιμένουμε να είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς και μη ξεχνάμε ότι είναι μια έδρα που πάντα μας δυσκολεύει στο να πάρουμε βαθμούς. Όπως είπα και πριν θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες λόγω έλλειψης ρυθμού».

Από το Blogger.