Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κλειστά ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ από σήμερα το βράδυ

INTIME

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα ενώ πλέον πέρα από τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάζουν ρολά και τα μίνι μάρκετ αλλά και τα ψιλικατζίδικα που έχουν διευρυμένο ωράριο.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας, πλέον μαζί με τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να κλείνουν στις 9 μ.μ. και τα ψιλικατζίκα και mini market που λειτουργούσαν με διευρυμένο ωράριο. Ο σκοπός είναι να μην μπορούν οι πολίτες να κυκλοφορήσουν εκείνες τις ώρες και να πάνε για ψώνια σε μινι μάρκετ και ψιλικατζίδικα ή ακόμα και τις κάβες.Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν το ωράριο τους θα αλλάξει από την Δευτέρα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 8:30 το βράδυ.

Ο περιορισμός της κυκλοφορίας που θα ισχύει από απόψε

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Από απόψε λοιπόν οι μετακινήσεις που θα επιτρέπονται σε όλη την επικράτεια από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί θα είναι αυστηρά και μόνο για τρεις λόγους:

  • για μετάβαση ή επιστροφή από την εργασία,
  • εξαιρετικές περιπτώσεις υγείας
  • συνοδείας των κατοικίδιων ζώων των πολιτών σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εξακολουθεί να απαιτείται η αποστολή SMS προς το 13033 σε περίπτωση μετακίνησης για λόγους υγείας (SMS με κωδικό 1) ή συνοδείας κατοικίδιου ζώου (SMS με κωδικό 6), καθώς και η βεβαίωση εργαζομένου σε περίπτωση μετακίνησης για λόγους εργασίας.



via Ειδησεις https://ift.tt/3koc7nT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη