Με αυτούς ξεκινάει ο Ολυμπιακός στο «Έτιχαντ»

Με αυτούς ξεκινάει ο Ολυμπιακός στο «Έτιχαντ»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Σίτι (03/11, 22.00) στο «Έτιχαντ» για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, ευελπιστώντας να πάρει ο,τι περισσότερο μπορεί από τη σπουδαία αναμέτρηση.

 Ο Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, παρατάσσοντας την ομάδα σε σχηματισμό 4-3-3.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζοζέ Σα, ενώ οι Ραφίνια, Ρουμπέν Σεμέδο, Αμπού Σισέ και Χοσέ Χολέμπας αποτελούν την 4αδα της άμυνας. Στον άξονα επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Γιάν Εμβιλά. Στην "αιχμή του δόρατος" θα ξεκινήσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ στα "φτερά" της επίθεσης θα κινούνται οι Ματιέ Βαλμπουενά και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί

Πηγή: overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2HYoA3Z

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη