Κορονοϊός Ελλάδα: Οι τρεις νέες περιοχές που «πονοκεφαλιάζουν» τους ειδικούς

eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα: Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδημιολογική κατάσταση σε 3 περιοχές της Ελλάδας προβληματίζει έντονα αυτή τη στιγμή τους ειδικούς, οι οποίοι δε θέλου να ξεφύγει από τον έλεγχο τους η κατάσταση.

Μετά τη ψυχρολουσία με το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (2166), κυβέρνηση και Λοιμωξιολόγοι επιχειρούν να σκιαγραφήσουν την επιδημιολογική εικόνα σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει έντονη ανησυχία για την τροπή που έχει πάρει ο ιός σε 3 περιφέρειες της χώρας. Ειδικότερα, επικρατεί έντονος προβληματισμός ανάμεσα στους ειδικούς για την επιδημιολογική εικόνα στις Περιφέρειες Ροδόπης και Λάρισας. Ακολουθεί η Περιφέρεια Δράμας όσον αφορά την προβληματική επιδημιολογική κατάσταση.

Οι ανησυχίες αντανακλούνται στο χάρτη των κρουσμάτων των τελευταίων 2 ημερών.

Περιφέρεια Λάρισας: 159
Περιφέρεια Ροδόπης: 150
Περιφέρεια Δράμας: 105

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη αυξημένου κινδύνου. Στην "κόκκινη ζώνη». Ωστόσο, αν συνεχίσουν να παρουσιάζουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα περάσουν στην γκρίζα ζώνη.

Αυτή τη στιγμή στη γκρίζα ζώνη βρίσκονται η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες στις οποίες ισχύει ολικό lockdown, σχεδόν παρόμοιο με αυτό του πρώτου κύματος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαγιορκίνης έβαλε στην επιδημιολογική ζυγαριά Θεσσαλονίκη και Αττική - Το νούμερο που κάνει τη διαφορά



via Ειδησεις https://ift.tt/3eooDlZ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη