Λαμία: Φως και χρώμα γεμίζουν δρόμους και πλατείες για να υποδεχθούμε όλοι τα Χριστούγεννα με αισιοδοξία και ελπίδα, μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς και γιορτής!

Είμαστε πολύ κοντά στις ημέρες που μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία και η Λαμία παρά τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας, φοράει τα καλά της!

Τα συνεργεία της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού ξεκίνησαν από νωρίς και γεμίζουν με φως και χρώμα τους δρόμους της πόλης, τις γειτονιές και τις Κοινότητες, για να υποδεχθούμε όλοι τα Χριστούγεννα με αισιοδοξία και ελπίδα, μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς και γιορτής!

Οι μετακινήσεις μας μπορεί να είναι περιορισμένες, όμως έστω και σε αυτές, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη