Γεννηματά: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν εμμονή σε αχρείαστες κοκορομαχίες

INTIME

 Για εμμονή σε αχρείαστες κοκορομαχίες και πρόκληση κλίματος πόλωσης κατηγόρησε από το βήμα της Βουλή κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την κατάσταση του κορονοϊού στη χώρα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως εν μέσω πανδημίας, ένα πράγμα δεν αλλάζει κι αυτό είναι η εμμονή της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κλίμα έντασης και διχασμού.

«Τους τελευταίες περίπου εννέα μήνες, την ζωή μας την ορίζει ο κορονοϊός. Μας επιβάλει να ζούμε και να δουλεύουμε διαφορετικά. Να σκεφτόμαστε και να αγαπάμε διαφορετικά. Δυστυχώς είναι ολοφάνερο, ότι ένα πράγμα δεν αλλάζει, η εμμονή της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αχρείαστες κοκορομαχίες και το κλίμα έντασης, πόλωσης και διχασμού» ανέφερε.
«Στέλνω μήνυμα αλληλεγγύης σε όσους δίνουν μάχη για τη ζωή τους, στις ΜΕΘ, αλλά στο ΕΣΥ» ανέφερε στη συνέχεια η κα. Γεννηματά.

«Το πρώτο κύμα της πανδημίας ήταν μια συνάντηση με το άγνωστο και βάλαμε όλοι πλάτη. Μείναμε όλοι σπίτι ακούσαμε τους ειδικούς. Δώσαμε το χρόνο στη κυβέρνηση να οργανωθεί, σε όλα τα επίπεδα, με προτεραιότητα την ενίσχυση και στήριξη του ΕΣΥ. Προτείναμε πως μπορεί να στηριχτεί το ΕΣΥ, πώς να σταθεί όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία» είπε και αναφέρθηκε σε σειρά προτάσεων που κατέθεσε το ΚΙΝΑΛ όλο αυτό το διάστημα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑ σημείωσε πως «εμείς σήμερα θα γυρίσουμε στα σπίτια μας και ξέρουμε ότι κάποια θέματα τα έχουμε λυμένα. Για κάποιους άλλους δεν ισχύει αυτό. Να σκοτωθούμε μεταξύ μας για να δούμε πώς θα στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους που καταστρέφονται σήμερα», αναφερόμενη στις επιπτώσεις που έχει ο κορονοϊός, στην κοινωνία και την οικονομία ειδικότερα,

«Κύριε πρωθυπουργέ, είχατε προτάσεις, χρόνο, απεριόριστη κοινωνική και πολιτική στήριξη και χρήματα για να κινηθείτε ώστε να μην καταλήξουμε εδώ. Εάν οι επιστήμονες σας είπαν να πάρετε μέτρα νωρίτερα και δεν το κάνατε, κακώς» τόνισε.Επικρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε συγκεκριμένους τομείς της κοινωνικο-οικονομικής ζωής, η ίδια συμπλήρωσε «η κυβέρνηση φοβάται και να πει τη λέξη Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

 Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Δύσκολες οι επόμενες δέκα μέρες, βασική αιτία διασποράς ήταν η διασκέδαση των νέων

Τσίπρας: Η χώρα έχει 11 εκατ. ατομικές ευθύνες. Μόνο ένας δεν έχει, ο κ. Μητσοτάκης



via Ειδησεις https://ift.tt/32F3JKv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη