Στο κόκκινο οι κρατήσεις για το ΣΚ στην Αράχωβα, κυρώσεις για τους εκδρομείς

Στο κόκκινο οι κρατήσεις για το ΣΚ στην Αράχωβα, κυρώσεις για τους εκδρομείς

Γεμάτη η Αράχωβα από κρατήσεις το Σαββατοκύριακο, κάποιοι όπως φαίνεται δεν βάζουν μυαλό και φεύγουν για διήμερο. Θα έχουν κυρώσεις στη επιστροφή τους.

Σε μια εποχή που η χώρα μας μετρά καθημερινά και σταθερά πάνω από 1.500 κρούσματα του κορονοϊού, κάποιοι επιλέγουν να περάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και αρχίζει το καθολικό lockdown, στην Αράχωβα και άλλους κοντινούς προορισμούς, με την πληρότητα των κρατήσεων να αγγίζει το 80%.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, είναι πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Ωστόσο, όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/352swd6

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη