ΑΕΚ: Εντοπίστηκαν ακόμα έξι νέα κρούσματα κορονοϊού

ΑΕΚ: Εντοπίστηκαν ακόμα έξι νέα κρούσματα κορονοϊού

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αφού στην ομάδα εντοπίστηκαν έξι νέα κρούσματα κορονοϊού. Τα τρία από αυτά ανήκουν σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Εμιλιάνο Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι οι υπόλοιποι τρεις που διαπιστώθηκαν θετικοί στον ιό.

Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του τμήματος έχουν απομονωθεί. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό και οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ, αλλά και – πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ουκρανία – ο δεξιός οπισθόφυλακας, Μιχάλης Μπακάκης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα.

Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.



via Ειδησεις https://ift.tt/3eIMOLS

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη