ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ! «ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ αναιτιολόγητα Διευθύντρια Κλινικής στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ... »

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»       
Θέμα: « Καταγγελία για την καθαίρεση της Διευθύντριας     
Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης, της ΓΠ Παθολογικής κλινικής »    


Κύριε Διοικητά,
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση από τα καθήκοντα της Διοικητικά και Επιστημονικά Υπεύθυνης Διευθύντριας της ΓΠ κλινικής του Νοσοκομείου μας και την αντικατάστασή της από συνάδελφο άλλης Παθολογικής Κλινικής.

Η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη ενέργειά σας αυτή έρχεται να δυναμιτίσει και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας τόσο την εύρυθμη λειτουργία νευραλγικών κλινικών όσο και την λεπτή ισορροπία των σχέσεων μεταξύ του προσωπικού.

Η καθόλα απαξιωτική για τη συνάδελφο απόφασή σας αμφισβητεί στη πράξη την επιστημονική της επάρκεια και ακυρώνει την πάνω από 30 χρόνια επίπονη προσφορά και εργασία, μέσα από όλες τις βαθμίδες εξέλιξης της, στο Νοσοκομείο μας και κύρια στους χιλιάδες ασθενείς που έχει περιθάλψει. Η καθαίρεση αυτή θα δημιουργήσει αναπόφευκτα επιστημονικό «κενό» στην ιατρική κοινότητα αλλά και αριθμητικό έλλειμμα στο έμπειρο δυναμικό του Νοσοκομείου (κανείς δεν περισσεύει).

Θεωρούμε την απόφασή σας άδικη, την καταγγέλλουμε ως άκρως αυταρχική καθώς είναι αναίτια (δεν προκύπτει διοικητικό ή άλλο παράπτωμα), γίνεται καθ' υποτροπή καθώς είναι η δεύτερη περίπτωση μέσα σε λίγους μήνες με άλλον Διευθυντή και για αυτό ζητούμε να την ανακαλέσετε στο όνομα της απρόσκοπτης συνέχισης του έργου της συναδέλφου στην κλινική. Τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη Δημόσια Υγεία και για τον Ευαγγελισμό, ενώ χρειάζεται η συμβολή όλων μας, εσείς την ακυρώνετε με άδικες αποφάσεις!

Τέτοιες πρακτικές σε στελέχη του Νοσοκομείου ανοίγουν πιθανά το δρόμο για περαιτέρω υποβάθμιση και διαγραφή της προσφοράς μας με απρόβλεπτες συνέπειες στην λειτουργία των τμημάτων ειδικά και του Νοσοκομείου γενικότερα καθώς διαταράσσουν και το κλίμα εμπιστοσύνης των ασθενών προς το προσωπικό του ΕΣΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΝΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Γιώργος Μπουλμπασάκος, Μέλος
Ηλίας Σιώρας Γραμματέας ΕΙΝΑΠ
Πρόεδρος ΣΕΝΕ
Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, Μέλος

Αθήνα 05/11/2020


via Press24.gr https://ift.tt/3eFbQvA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη