Συγκλονίζει η σύζυγος του Τσιρώνη: Ο κορονοϊός του έτρωγε σιγά σιγά τα πνευμόνια

Συγκλονίζει η σύζυγος του Τσιρώνη: Ο κορονοϊός του έτρωγε σιγά σιγά τα πνευμόνια

Στα 68 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Κλεάνθης Τσιρώνης, νικημένος από τον κορονοϊό. Νοσηλευόταν επί 20 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και την τελευταία εβδομάδα είχε μπει στην εντατική.

Η εξομολόγηση της συζύγου του στο Star για τις τελευταίες του ώρες είναι συγκλονιστική.

«Ο ιός του έτρωγε τα πνευμόνια σιγά σιγά. Δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, ήταν ήπια, ήταν σε καταστολή τις τελευταίες ημέρες. Χθες μας ενημέρωσε ότι έσβησε, ήταν χαμογελαστός μέχρι τελευταία στιγμή, έκανε πλάκα στις νοσοκόμες και τις καλούσε να πάνε στη Βαρβάκειο να τις κεράσει αρνάκι. Εμένα μου έλεγε να είμαι δυνατή», είπε η γυναίκα του.

Ποιος ήταν ο Κλεάνθης Τσιρώνης

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης αποτέλεσε σήμα κατατεθεν για τη Βαρβάκειο, καθώς για περισσότερα από 15 χρόνια διατέλεσε πρόεδρος της κρεαταγοράς.

Ο τοίχος του κρεοπωλείου του είναι γεμάτος με φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του: με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα και τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Η κηδεία του θα γίνει στον τόπο καταγωγής της γυναίκας του, τον Πύργο που γνώρισε, αγάπησε και πέρασε μερικές από τις πιο ξένοιαστες στιγμές στο σπίτι τους που όσοι το έχουν δει δε ξεχνούν τον κατάφυτο από λουλούδια κήπο τους.via Ειδησεις https://ift.tt/2K7Y21v
Από το Blogger.