Σχόλιο ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα: «Πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη, παραμένει ανεύθυνος»

Σχόλιο ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα: «Πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη, παραμένει ανεύθυνος»

Την τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ.

Παράλληλα, από τη ΝΔ αναφέρουν: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. 'Παρανομείτε αλλά στα κρυφά' λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Τσίπρας για το «γλέντι» Πολάκη: Ως ανάρτηση ήταν λάθος, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής

«Πρόκειται για μία αρνητική εικόνα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Star για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπου υπάρχει φωτογραφία με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να βρίσκεται σε τραπέζι με φίλους στα Χανιά, παρά την καραντίνα.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 24 ώρες, 38 ώρες γιατί σήμερα το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει, αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό», είπε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Το αρνητικό είναι διαφήμιση του, διότι αυτό είναι μία προτροπή στον κόσμο: «Εντάξει δεν χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα».

«Ως ανάρτηση ήταν λάθος, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής» είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, βέβαια, δεν έμεινε μόνο σ' αυτό το περιστατικό. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας. Ανέφερε ότι ότι η κυβέρνηση εργαλειοποιεί και απαξιώνει την επιστήμη και κάλεσε τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλο και να παραδεχτεί τα λάθη του. «Χρειάζεται 6μηνο σχέδιο κοινής αποδοχής με στελέχωση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό.

«Να υπάρξει συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων, χρειάζεται να «παγώσουν» τα αντιλαϊκά μέτρα, δεν γίνεται να παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων. Αν ο κ. Μητσοτάκης απορρίψει αυτή τη σκέψη, θα έχει απόλυτα και ακέραια την ευθύνη για ό,τι συμβεί σε σχέση με την πορεία της πανδημίας το επόμενο 6μηνο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι δικαίως ο κόσμος αισθάνεται κουρασμένος. «Δεν είναι μόνο φοβισμένος αλλά και οργισμένος. Βλέπει μεγάλες αντιφάσεις, κυρίως από την κυβέρνηση, ακόμα και από την πλευρά προσώπων που έχουν επιστημονικό κύρος».

Αναφορικά με τα στοιχεία που επικαλείται η κυβέρνηση περί δήθεν ενίσχυσης του ΕΣΥ, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι ο «κ. Κικίλιας ασχολείται με μία παράθεση δημιουργικής λογιστικής ακόμα και με τις ΜΕΘ. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία περίπτωση κανονικότητας, όταν δεν υπήρχε covid19 αύξησε κατά περίπου 150 τις ΜΕΘ, έβαλε 19.500 νέους εργαζόμενους.

Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Μητσοτάκης στην προ covid19 δεν προχώρησαν σε καμία πρόσληψη, ενώ στη μετά covid19 προχώρησε σε μία ενίσχυση των ΜΕΘ που είναι ανεπαρκής. Ενίσχυση κλινών χωρίς όμως το απαραίτητο προσωπικό».



via Ειδησεις https://ift.tt/32tBJJO

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη