Ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


Ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων:

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζουμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ως συγκροτημένη Πολιτεία τιμούμε την προσφορά των ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο κατά την διάρκεια εμπόλεμων περιόδων όσο και περιόδων ειρήνης. Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά ότι η ειρήνη και η εθνική μας κυριαρχία έχει αποκτηθεί με θυσίες.

Θυσίες όπου έβρισκαν πάντα μπροστά τις ένοπλες δυνάμεις μας, οι οποίες αψηφώντας την οποιαδήποτε δύναμη ισχύος του κάθε εχθρού, στάθηκαν πάντα στο ύψος των περιστάσεων όποτε κι όπου χρειάστηκαν.

Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες δυνάμεις μας και σε όλους όσους τις υπηρετούν από οποιαδήποτε θέση ! Να είναι υγιείς και δυνατοί διατηρώντας πάντα και στο ακέραιο το σθένος της προάσπισης των ιδανικών του έθνους και της πατρίδας μας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη