Γκοτζαμανίδης: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στη Λαμία»

Αισιόδοξοι για τον εντός έδρας αγώνα της Λάρισας κόντρα στην Λαμία την Κυριακή (8/11 17:15) εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους οι Νίκος Γκοτζαμανίδης και Γιώργος Μαϊδανός.

Την Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten υποδέχεται την Κυριακή (8/11) η Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Οι παίκτες των «βυσσινί» Νίκος Γκοτζαμανίδης και Γιώργος Μαϊδανός, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην media day που έγινε την Παρασκευή (6/11) μίλησαν για τους στόχους της «Βασίλισσας του Κάμπου», καθώς επίσης και για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο πρώτος, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού ανέφερε στις δηλώσεις του τα εξής: «Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με τέτοια ιστορία. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι και τον καθένα που έχει ενασχόληση με την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις και προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω.»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία τόνισε: «Δεν πιστεύω πως είναι εύκολο γιατί φέτος όλες οι ομάδες είναι αγωνιστικές ποσό μάλλον μια ομάδα σαν την Λαμία που καίγεται για βαθμούς.Παρόλα αυτά αν αποτυπώσουμε στο γήπεδο την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις τότε πιστεύω πως η νίκη θα έρθει.»

Από την πλευρά του ο 22χρονος αριστερός αμυντικός των Θεσσαλών είπε τα εξής: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα αν και στα περισσότερα παιχνίδια θεωρώ ότι τα τελικά αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχουμε αρκετά καλή ψυχολογία μετά την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Λαμία κρύβει αρκετές παγίδες αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεμα που θελουμε.»

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη