Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η Πολιτική Προστασία απαντά για delivery και take away

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η Πολιτική Προστασία απαντά για delivery και take away

Ερωτήμα προκάλεσε η ανακοίνωση της απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε για την Παρασκευή 13/11 οσον αφορά τις υπηρεσίες delivery και take away και το ωράριο λειτουργίας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας τα delivery, ενώ τα take away, θα μείνουν ανοιχτά και μετά τις 9 μ.μ. αλλά θα εξυπηρετούν μόνο όσους βρίσκονται εκεινή την ώρα στο δρομο.

Δηλαδή μόνο όσους έχουν στείλε sms στο 13033 και βρίσκονται ένω για τους εξής λόγους: μετακίνηση για λόγους υγείας, βόλτα το κατικίδιο, για λόγους εργασίας.

Οπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν επιτρέπεται καμία άλλη μετακίνηση, ενώ την είδηση για το ωράριο delivery και takw away, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία:

Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ' οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ' όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.via Ειδησεις https://ift.tt/3eNVdhh
Από το Blogger.