Τι ισχύει για delivery μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας

INTIME

Στην υπουργική απόφαση με τα μέτρα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ περιγράφεται και το τι ισχύει με το delivery τόσο πριν όσο και μετά τα μεσάνυχτα στις κόκκινες περιοχές.

Όπως περιγράφεται στην απόφαση, στις κόκκινες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής η εστίαση αναστέλλει την λειτουργίας της. Ωστοσο, θα λειτουργούν μόνο τα καταστήματα που έχουν take away υπηρεσία καθώς και τα delivery και drive through έως τις 23:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με την απόφαση delivery επιτρέπεται και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας δηλαδή από τις 23:30 και μετά επιτρέπεται μόνο το delivery. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται το delivery αλκοολούχων ποτών.

Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται εστιατόρια, αναψυκτήρια, καφέ που λειτουργούν εντός ξενοδοχείων, εφόσον εξυπηρετούν μόνο τους διαμένοντες σε αυτά και υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνονται μέτρα αποφυγής συνωστισμού.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Ζώνης 1 (Επιτήρηση) επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες με την τοποθέτηση δύο σκαμπό μαζί. Ορίζεται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ διπλανών δυάδων σκαμπό.

Επιπλέον, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας από το προσωπικό, καθώς και από το κοινό κατά την αναμονή. Ορίζονται μέχρι 6 άτομα καθήμενοι ανά τραπέζι ενώ τέλος η πληρότητα εντός του χώρου δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 50%.



via Ειδησεις https://ift.tt/3elFHJ0

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη