Ψάχνουν την πρώτη νίκη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Europa League

eurokinissi

Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Πέμπτη (5/11) για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, με αμφότερους τους «Δικέφαλους» να έχουν παιχνίδια «τελικούς».

Πρώτος παίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στις 19:55 την αποδεκατισμένη Αϊντοχόφεν στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας αυτή την φορά την πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση, έπειτα από τις δύο ισοπαλίες με Γρανάδα και Ομόνοια.

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Πάμπλο Γκαρσία, με μοναδική απώλεια να είναι αυτή του Αντριάν Περέιρα. Από την άλλη «μισή» κατεβαίνει στην Θεσσαλονίκη η Αϊντοχόφεν, καθώς ο Στεφάνσκι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαουμγκάρτλ, Ντελανγκέ, Ντούμφρις, Γκάκπο, Πιρό, Ρομέρο και Βιεργκέβερ, την ώρα που αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Φαν Χίνκελ, Ομπίσπο και Γκουτιέρεζ.

Αργότερα το βράδυ έρχεται η σειρά της ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει στην Ουκρανία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζόρια Λουχάνσκ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν κανένα βαθμό έπειτα από δύο αγωνστικές στην διοργάνωση, με την «Ένωση» να χρειάζεται πάση-θυσία το τρίποντο για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της φάσης των «32».

Με αρκετές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάσιμο Καρέρα, καθώς εκτός αποστολής είναι οι Αλμπάνης, Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Σαρδέλης, Σιμόες και Σιμάνσκι. Από την άλλη λιγότερα φαίνεται πως είναι τα προβλήματα του ομόσταβλου του στην Ζόρια, Βίκτορ Σκρίπνικ, καθώς δεν υπολογίζει τους Γκρέτσκιν, Καζάκοφ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την συμμετοχή των Γκρομόφ και Μακαράτζε.

Αναλυτικά οι όμιλοι των δύο «δικέφαλων»:

5ος Όμιλος:

ΠΑΟΚ – Αϊντοχόφεν 19:55

Ομόνοια – Γρανάδα 22:00

Βαθμολογία: Γρανάδα 4, Αϊντοχόφεν 3, ΠΑΟΚ 2, Ομόνοια 1

7ος Όμιλος:

Ζόρια Λουχάνσκ – ΑΕΚ 22:00

Λέστερ – Μπράγκα 22:00

Βαθμολογία: Λέστερ 6, Μπράγκα 6, ΑΕΚ 0, Ζόρια Λουχάνσκ 0



via Ειδησεις https://ift.tt/34Z52FR

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη