Χάος στους δρόμους του Λονδίνου αλά Παρίσι λίγες ώρες πριν το lockdown

twitter scottish sun

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, το Λονδίνο έζησε σκηνές ανάλογες με το Παρίσι, λίγες ώρες πριν το lockdown, καθώς χιλιάδες οδηγοί βγήκαν στους δρόμους και δημιούργησαν το «χειρότερο μποτιλιάρισμα στην ιστορία» όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όπως εκτιμάται, το σύνολο του μποτιλιαρίσματος, έφτανε κάποια στιγμή σχεδόν τα 2.000 χιλιόμετρα θυμίζοντας το πρόσφατο χάος στο Παρίσι, ενώ σύμφωνα με τα δεδομένα συμφόρησης στους δρόμους, που δημοσίευσε ο πάροχος TomTom, υπήρχαν 1.200 μίλια ουρών (1.930 χιλιόμετρα) στους δρόμους της πόλης στις 18:00, με καταγεγραμμένα 2.624 σημεία κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Όπως είναι λογικό, καταγράφηκαν καθυστερήσεις στους οδηγούς ως και 90 λεπτά στην πρωτεύουσα, με το μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό δρόμο γύρω από το Λονδίνο να φτάνει τα 8 μίλια.

{https://twitter.com/stormcab/status/1324051333440299012?s=20}

Επιπλέον, ο δρόμος M25 τέθηκε σε πλήρη ακινησία, ενώ η RAC δήλωσε ότι οι αναφορές βλάβης σε οχήματα αυξήθηκαν κατά 15% σε σύγκριση με πέρυσι. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν άρχισε το lockdown και επίσημα στην Αγγλία, η κυκλοφορία στους δρόμους έγινε πιο ομαλή.

Σύμφωνα με κατοίκους του Λονδίνου, πρόκειται για την χειρότερη συμφόρηση που έχουν δει ποτέ στην πόλη, ή τουλάχιστον για τρεις δεκαετίες, ενώ  άλλος έκανε λόγο για «απόλυτο χάος».

{https://twitter.com/georgegalloway/status/1324055031809716225?s=20}

Παρόμοια προβλήματα, σε μικρότερη κλίμακα, παρατηρήθηκαν και σε άλλες πόλεις, όπως το Μπέρμιγχαμ, το Λίβερπουλ, το Λιντς και το Σέφιλντ.

Η Βρετανία κατέγραψε την Τετάρτη ρεκόρ θυμάτων στο δεύτερο κύμα της πανδημίας με 492 σε 24 ώρες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό από τις 19 Μαΐου, όταν και ανακοίνωναν 500 θανάτους.



via Ειδησεις https://ift.tt/2HXLCbP

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη