Πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - Πως θα παίξετε Online στο tzoker.gr

Πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - Πως θα παίξετε Online στο tzoker.gr

Πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ - Πως θα παίξετε Online στο tzoker.gr.

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 1.350.000 ευρώ – Πώς θα συμπληρώσετε διαδικτυακά το δελτίο σας από το σπίτι. Βραδιά ΤΖΟΚΕΡ με έπαθλο 1.350.000 ευρώ – Κατάθεση δελτίων διαδικτυακά έως τις 21:30

Πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο στην αποψινή κλήρωση αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 1.350.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει τόσο μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr όσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

tzoker.gr - ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ

Τα βήματα για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Για να παίξετε online και να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

· Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Σε υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr

· Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή

· Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες

· Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

Μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές και επιβραβεύσεις.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3eJWCoO

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη