Μπουρλά - Pfizer: «Φοράτε μάσκες, ακολουθείτε τις οδηγίες των επιστημόνων»

eurokinissi, φωτογραφία αρχείου

Ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, μία ημέρα μετά την σημαντική εξέλιξη σχετικά με το εμβόλιο της εταιρείας κατά του κορονοϊού, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μάχη με την πανδημία.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, έγραψε στο twitter: «Το εμβόλιο για τον Covid-19, εάν εγκριθεί, θα είναι ένα σημαντικό μέρος των παγκόσμιων, εθνικών και κρατικών προγραμμάτων πρόληψης, αλλά όχι το μόνο. Όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών αρχών υγείας - και θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας». 

Το μήνυμα του κ. Μπουρλά έρχεται σε συνέχεια των όσων ανέφεραν οι ηγέτες των περισσότερων χωρών μετά τις ανακοινώσεις της Pfizer και παρότι όλοι είναι πιο αισιόδοξοι, τα μέτρα θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούνται.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε  τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπουρλά. O πρωθυπουργός συνεχάρη τον CEO της Pfizer για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.

Ο πρωθυπουργός, στο λογαριασμό του στο twitter, ανέβασε φωτογραφία από την επικοινωνία που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.

«Είχα την χαρά να μιλήσω με τον 'Αλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, για να τον συγχαρώ για τα αποτελέσματα των δοκιμών του εμβολίου και για την ολοκλήρωση της σύμβασης με την ΕΕ για την παράδοση του εμβολίου το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1326205112826597376?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/38ukITz

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη