Απίστευτος ο Τραμπ: Τα έβαλε και με την Pfizer επειδή ανακοίνωσε το εμβόλιο του κορονοϊού μετά τις εκλογές

Απίστευτος ο Τραμπ: Τα έβαλε και με την Pfizer επειδή ανακοίνωσε το εμβόλιο του κορονοϊού μετά τις εκλογές

Δεν δίστασε να τα βάλει ούτε και με την Pfizer ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κατηγορεί τον φαρμακευτικό κολοσσό ότι σκόπιμα δεν ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, για να χάσει ο ίδιος στις εκλογές.

Η Pfizer και η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Βiontech ανακοίνωσαν χθες ότι το εμβόλιο που παρασκεύασαν αποδείχθηκε πάνω από 90% αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης, και βρίσκονται στη διαδικασία ολοκλήρωσης των διαδικασιών προκειμένου να υποβάλλουν αίτημα για έγκριση από την FDA.

Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, γράφοντας τα γνωστά του tweets κατηγορεί ότι όλο αυτό έγινε σκόπιμα μετά τις αμερικανικές εκλογές 2020, και μάλιστα τονίζει ότι αν δεν ήταν αυτός το εμβόλιο δεν θα έβγαινε ούτε σε 4 χρόνια με τον Τζο Μπάιντεν.

«Η FDA και οι Δημοκρατικοί δεν ήθελαν να έχω μια ΝΙΚΗ Εμβολίου, πριν από τις εκλογές, έτσι αντίθετα βγήκε πέντε ημέρες αργότερα – Όπως είχα πει!»

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1325962203346972678?s=20}

«Αν ο Τζο Μπάιντεν ήταν Πρόεδρος, δεν θα είχατε το εμβόλιο για άλλα τέσσερα χρόνια, ούτε η FDA θα το είχε εγκρίνει τόσο γρήγορα. Η γραφειοκρατία θα είχε καταστρέψει εκατομμύρια ζωές!»

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1325961672343875585?s=20}

«Όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό, η Pfizer και οι άλλοι θα ανακοινώνανε ένα εμβόλιο μόνο μετά τις εκλογές, επειδή δεν είχαν το θάρρος να το κάνουν πριν. Ομοίως, η FDA θα έπρεπε να το είχε ανακοινώσει νωρίτερα, όχι για πολιτικούς σκοπούς, αλλά για να σώσει ζωές!»

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1325961445062938625?s=20}

 



via Ειδησεις https://ift.tt/3pdGG36

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη