Τι κωδικό στέλνω με SMS στο 13033 για κομμωτήριο

INTIME

SMS στο 13033 και τον κωδικό 2, όπως για σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να στείλουν όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς κομμωτήρια. μετά την διήμερη παράταση που έδωσε η κυβέρνηση

Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να ανοίξουν με ελεύθερο ωράριο το Σάββατο 7/11 και την Κυριακή 8/11. Με κωδικό σούπερ μάρκετ και SMS στο 13033 θα μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες προς τα κομμωτήρια.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να εξυπηρετηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στα κομμωτήρια και να αποφευχθούν φαινόμενα «κομμωτικής κατ' οίκων», τα οποία καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Με sms σε κουρεία και κομμωτήρια το σαββατοκύριακο

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ SMS 13033

Το lockdown επαναφέρει τους περιορισμούς στις μετακινήσεις των πολιτών και το σύστημα με τα sms χωρίς χρέωση στο 13033. Ειδικότερα, το προσεχές σαββατοκύριακο οι πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν κομμωτήριο θα πρέπει να επιλέξουν τον κωδικό 2 στο SMS, αυτόν δηλαδή που αντιστοιχεί σε μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ).

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:
2 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Σε κάθε περίπτωση όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν στο παραπέντε του lockdown το κουρέα ή τον κομμωτή τους, θα πρέπει να θυμούνται ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και το κλείσιμο ραντεβού, τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου.



via Ειδησεις https://ift.tt/3p2AXNw

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη