Επεσαν τα πρώτα χιόνια σε Ξάνθη και Ροδόπη (vid)

Photo: inkomotini

Πυκνή χιονόπτωση το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Νυμφαίας, στη Ροδόπη. Πρόκειται για το πρώτο χιόνι του φετινού χειμώνα στη Θράκη.

Στα λευκά ντύθηκε και ο Κένταυρος, στην ορεινή Ξάνθη, με το πρώτο χιόνι να πέφτει για φέτος και τους κατοίκους να το υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά.

Η χιονόπτωση ήταν αρκετή για να αρχίσουν να ασπρίζουν οι σκεπές των σπιτιών του ορεινού οικισμού, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι τόσο έντονη ώστε να δημιουργούνται πιθανόν προβλήματα στην κυκλοφορία, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr



from Ειδήσεις https://ift.tt/3fPIU4q
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη