Μεγάλη φωτιά στο Λέχαιο Κορινθίας δίπλα σε σπίτια (vid)

korinthostv

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στο Λέχαιο Κορινθίας. Απειλούνται σπίτια στην περιοχή. Έξαλλοι οι κάτοικοι με τους ιδιοκτήτες που δεν καθάρισαν τα οικόπεδά τους από τα ξερόχορτα.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 13:30 στο Λέχαιο Κορινθίας δίπλα σε σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Κάτοικοι με λάστιχα προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Η φωτιά ξεκίνησε από καλαμιές και ξερά χόρτα  και πήρε διαστάσεις εξαιτίας των ανέμων και αφού κατέστρεψε αυτοκίνητα, άρχισε να πλησιάζει τα σπίτια της περιοχής.

Έξαλλοι οι κάτοικοι για τους ιδιοκτήτες που δεν είχαν καθαρίσει τα οικόπεδά τους. «Κρεμάλα θέλουν αυτοί! Πώς θα έφευγε η ανάπηρη γυναίκα που μένει εδώ αν δεν ήταν ο άντρας της;» λέει ένας κάτοικος στο korinthostv.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεχαίου Ανδρέας Πούλος.

Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3eBNd2N

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη