Μήνυμα στο 13033 και για την επιστροφή από το Ρεβεγιόν

Intime

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον Αντέννα ζήτησε την τήρηση των μέτρων και τα Χριστούγεννα με αποστολή μηνύματος στο 13033 και κατά την επιστροφή

Ο Λευτέρης Οικονόμου τόνισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων και κατά τη διάρκεια των εορτών «για να μην ξαναγυρίσουμε πίσω», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας μια νέα έξαρση διασποράς του ιού.

Υπενθύμισε πως στο γιορτινό τραπέζι μπορούν να βρεθούν μέχρι και εννέα (9) άτομα από δύο (2) οικογένειες ενώ, επιτρέπονται οι μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο, προειδοποιώντας ωστόσο, πως θα υπάρξουν εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 όχι μόνο για να φύγουν από το σπίτι για να πάνε στο Ρεβεγιόν αλλά και κατά την επιστροφή τους, χωρίς να ξεχνούν πως στις 22.00 ξεκινά η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Χθες μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση τόνισε πως θα υπάρξουν μπλόκα σε όλη τη χώρα και αυστηρά μέτρα κατά τη διάρκεια των εορτών, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις που θα οδηγήσουν ενδεχομένως σε μια νέα έξαρση της πανδημίας



via Ειδήσεις https://ift.tt/2WSfwC9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη