Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με 14 ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις

Πολύωρη και απόλυτα ενημερωτική ήταν η 14η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου.

Η συνεδρίαση αυτή αφορούσε τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό και τη διαχείριση των χρηματοδοτικών εργαλείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αναπτύχθηκε δε σε δύο ενότητες, δράσεις ΕΣΠΑ και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημερώθηκαν εκτενώς από τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Σανίδας δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στη σημερινή συνεδρίαση, όπως και στις προηγούμενες όλου του έτους. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με δεκατέσσερις ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις στις οποίες υπήρξε συγκερασμός διαφορετικών απόψεων για το κοινό καλό των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία. »

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη