Ζευγάρι ανέργων βρήκε 15.000 ευρώ και τα παρέδωσε

pexels

Η 47χρονη Ρένα Μαρκοπούλου απέδειξε πως το φιλότιμο δεν έχει χαθεί, καθώς βρήκε τσαντάκι με 15.000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Η Ρένα πριν από λίγες ημέρες βρήκε ένα μαύρο τσαντάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Εθν. Αντίστασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάταια έψαξε να βρει κάποιο στοιχείο για να ανακαλύψει τον ιδιοκτήτη του χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, επικοινώνησε με τον σύζυγό της και από κοινού αποφάσισαν να το παραδώσουν στην Αστυνομία. Όταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενημερώθηκαν ότι κάποιος άντρας είχε δηλώσει πως έχασε ένα μαύρο τσαντάκι με χρήματα. Ήταν χρήματα της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ο 40χρονος άντρας και τα είχε μαζί του για την αγορά εμπορεύματος.

Η χειρονομία της Ρένας έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς η ίδια και ο σύζυγός της είναι άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό. Να σημειωθεί ότι η Ρένα έλαβε από την επιχείρηση το ποσό των 550 ευρώ ως «ευχαριστώ» για την πράξη της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aCZsvM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη