Αήττητη από το 1948 η Νιούκαστλ!

Αήττητη στα τελευταία 13 ματς της Championship (6-7-0) ερχόμενη από το άνετο 3-1 επί της Ρέντινγκ, εν αναμονή… ανόδου, κακά τα ψέματα, η Μπρέντφορντ δίνει το δικό της στοίχημα στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Νιούκαστλ (με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), έχοντας ήδη αποκλείσει φέτος τις Σαουθάμπτον (2-0 εκτός), Γουέστ Μπρομ (στα πέναλτι, εκτός), Φούλαμ (3-0, εντός) από την Premier League. Δεν είναι σε φουλ φόρμα η ομάδα του Στιβ Μπρους αλλά δεν παύει να διαθέτει πιο έμπειρο ρόστερ.

Στο 8-0-3 η παράδοσή τους, σε όλα, υπέρ της Νιούκαστλ με τελευταία ήττα της τον Ιανουάριο του… 1948 και 5-1-0 έκτοτε. Η ισοπαλία ήταν στο μόνο τους άλλο σε Λιγκ Καπ, τον Σεπτέμβριο του 2001, με τη Νιούκαστλ να περνάει με 4-1 στην παράταση με χατ-τρικ του Σόλα Αμεόμπι. Η οποία Μπρέντφορντ μετρά 7/8 αποκλεισμούς στους «8» του Λιγκ Καπ με μόνη επιτυχία το ‘1976 επί της Νοτς Κάουντι.

Στην Primera Division, έφτιαξε κάπως το ρεπορτάζ της ελλιπούς Σοσιεδάδ, ενόψει του αποψινού με την Ατλέτικο, καθώς είναι εντέλει διαθέσιμοι ο στόπερ Ελουστόνδο, ο σταρ μέσος Νταβίδ Σίλβα και ο φορ Οϊαρθάμπαλ ενώ. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη οι Βάσκοι, οκτώ επίσημα μαζί με τα ευρωπαϊκά, κακό το timing στην υποδοχή της πρωτοπόρου. Στο 38-18-21 η παράδοσή τους σε όλα στο Σαν Σεμπαστιάν και υπάρχει κι ένα εκπληκτικό σερί που κρατά εδώ και 23 χρόνια: δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Σοσιεδάδ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με 12-0-7 έκτοτε.

Σερί που άρχισε μετά το 0-0 τον Νοέμβριο του 1997, εποχή που τους Βάσκους προπονούσε ο Αυστριακός Μπερντ Κράους και έπαιζαν με, μεταξύ άλλων, τον νυν τεχνικό της Βαλένθια, Χαβι Γράθια, και τον γνωστό ματς Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενώ οι «ροχιμπλάνκος» του Ράντομιρ Αντιτς είχαν Κίκο, Λαρδίν, Μπέιμπλ, Πρόνταν, Χοσέ Μάρι αλλά και τον… Νεοσμυρνιώτη Μίλινκο Πάντιτς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη