Φάνης Σπανός: Έτοιμοι να υποδεχθούμε το 2021 μετά τη σημερινή έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το νέο έτος


Η τοποθέτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού για την έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την νέα χρονιά.

Δείτε όσα ανέφερε:

Έτοιμοι να υποδεχθούμε το 2021 μετά τη σημερινή έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το νέο έτος.

Έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις οικονομικές αντιξοότητες, αφού προχωρούμε με προϋπολογισμό ύψους 140.998.892,43 €, εκ των οποίων οι δημόσιες επενδύσεις ανέρχονται στα 78.213.907,71 €.

Όσο και να αναλυθεί ο προϋπολογισμός, όπως και να διαβάσει κανείς τους αριθμούς, αυτό που μένει είναι ένα. Η ισχυρή αναπτυξιακή και κοινωνική μας στόχευση  και για το 2021.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη