Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στο δρόμο για το Κατάρ

eurokinissi

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κληρώθηκε σε όμιλο με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσσοβο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου, η κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ το 2022.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έμαθε τους αντιπάλους της στη συγκεκριμένη διαδικασία. Αυτοί θα είναι η Ισπανία, η Σουηδία, η Γεωργία και το Κόσσοβο.

Ο όμιλος της Εθνικής:

- Ισπανία

- Σουηδία

- Ελλάδα

- Γεωργία

- Κόσσοβο

Πώς προκρίνονται

Στην τελική φάση του Μουντιάλ προκρίνονται απευθείας οι δέκα πρώτοι των αντίστοιχων ομίλων. Οι δέκα δεύτεροι των δέκα ομίλων μαζί με δύο ομάδες που προέρχονται από το Nations League θα σχηματίσουν τα playoffs. Αυτές οι 12 ομάδες θα διεκδικήσουν τρία εισιτήρια (10+3=13 εισιτήρια που βγάζει η UEFA σε Μουντιάλ).

Οι 2 ομάδες του Nations League που θα προστεθούν στις 10 (δεύτερες των προκριματικών) για να φθάσουμε στις 12 που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ θα είναι οι νικήτριες των ομίλων του Nations League με το υψηλότερο ranking, αρκεί να μην έχουν κατακτήσει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ομίλου των προκριματικών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39Qhhav
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη