Στους 32 του Europa League ο Ολυμπιακός, μέσω ...Μάντσεστερ

overfm.gr

Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο Φάληρο και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Πόρτο, πραγματοποιώντας ακόμα μία για φέτος – επιεικώς – μέτρια ευρωπαϊκή εμφάνιση.

Παρ'όλα αυτά, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τη…«δουλειά» στην Αγγλία, επικρατώντας της Μαρσέιγ με 3-0 και οι Ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League, παρά την ήττα τους, αφού υπερτερούν των Μασσαλών στην ισοβαθμία.

Τα…«στραβά» για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, αφού ο Κώστας Φορτούνης ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και προτιμήθηκε να μην βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, με τον Γιώργο Μασούρα να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Από κει και πέρα, ο Ζοζέ Σα ξεκίνησε κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα βρίσκονταν από τα αριστερά προς τα δεξία, οι Χολέβας, Σισέ, Σεμέδο και Ραφίνια. Στη μεσαία γραμμή, βρέθηκαν για ακόμη ένα ματς οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά, ενώ την «τριπλέτα» της επίθεσης αποτέλεσαν οι Μασούρας, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Κονσεϊνσάο αποφάσισε να προχωρήσει σε μερικό ροτέισον και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Ο Ντιόγκο Κόστα υπερασπίστηκε την εστία των Δράκων, με τους Σανουσί, Λέιτε, Εμπεμπά και Νανού να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας. Οι Οτάβιο, Γκρούγιτς και Μπαρό ήταν στον άξονα και οι Λόπεζ, Άντερσον και Μαρτίνεζ στην επίθεση.

Οι Ερυθρόλευκοι, μπήκαν αρκετά νωθρά στην αναμέτρηση και οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο των κινήσεων. Μάλιστα, στο 6ο λεπτό ο Χολέβας βρήκε την μπάλα με το χέρι στην προσπάθειά του να απομακρύνει μέσα στην περιοχή, με τον Μπριχ να καταλογίζει πέναλτι, έπειτα από χρήση του VAR. Ο Οτάβιο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα από τη μία και τον Ζοζέ Σα από την άλλη. Ο Ολυμπιακός, επιδίωξε να βρεί άμεσα την ισοφάριση και είχε μοναδική ευκαιρία μόλις πέντε λεπτά αργότερα, όμως το πλασέ του Μασούρα από θέση τετ-α-τετ ήταν πολύ κακό και πέρασε μερικά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Κόστα.

Στη συνέχεια, οι συνέχομενες και πολύωρες διακοπές δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι και – κατ'επέκταση – στον Ολυμπιακό να βρεί ρυθμό. Στο 35ο λεπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς, βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται αρκετά στη δημιουργία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο εσπευσμένα τον Κώστα Φορτούνη, αντικαθιστώντας τον Καμαρά, χωρίς όμως εκείνος να πετύχει κάτι το αξιόλογο στο πρώτο μέρος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3m6VCxc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη