Ένας στους 45 προσλαμβάνεται για έως 6 χρόνια με την προκήρυξη του υπουργείου Μετανάστευσης

Ένας στους 45 προσλαμβάνεται για έως 6 χρόνια με την προκήρυξη του υπουργείου Μετανάστευσης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 08/12/2020 στις 10:00 η υποβολή αιτήσεων γιατηνπροκήρυξηΜΑ 1/2020 του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου για 370 θέσεις συμβασιούχων με τριετή διάρκεια και δυνατότητα ανανέωσης για επιπλέον τρία έτη. 

 
 

Η προκήρυξη συγκέντρωσε πολύ υψηλό ενδιαφέρον για συμμετοχή, ενώ δόθηκε παράταση 10 ωρών καθώς το βράδυ, λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης της αίτησης, το σύστημα είχε πάνω από 5.000 ταυτόχρονους χρήστες.

Οι συνολικοί χρήστες που απέκτησαν πρόσβαση στην εφαρμογή είτε μέσω κωδικών Taxisείτε μέσω δημιουργίας λογαριασμού χρήστη ανήλθαν σε 32.984, οι οποίοι δημιούργησαν 20.493 αιτήσεις. Από αυτές, οριστικοποιήθηκαν 16.776 (81,9%). 

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικώντων1.065 υποψηφίων που αντιστοιχούν στους επικρατέστερους για τις 370 θέσεις της προκήρυξης, βάσει των όρων της προκήρυξης. Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα  κληθούν σε ηλεκτρονική συνέντευξη μέσω ειδοποίησηςστοemailπου έχει δηλώσει ο εκάστοτε υποψήφιος στην αίτησή του.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ



via Ειδήσεις https://ift.tt/37NWrWM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη