Μπλακ αουτ στην Αττική, η κακοκαιρία «έριξε» ιντερνετ και ρεύμα σε αρκετές περιοχές

Μπλακ αουτ στην Αττική, η κακοκαιρία «έριξε» ιντερνετ και ρεύμα σε αρκετές περιοχές

Προβλήματα σε διαδίκτυο αλλά και διακοπές ρεύματος έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Αττική που από νωρίς το πρωί εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ανοιξαν οι ουρανοί από νωρίς το πρωί στην Αττική, ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για πλημμύρες στον νομό Αττικής.

Η κακοκαιρία προκάλεσε πτώσεις δέντρων, διακοπή ηλεκτροδότησης αλλά και θέματα με το ιντερνετ σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Πτώση της τάσης της ηλεκτροδότησης παρατηρείται σε Χαλάνδρι και Χολαργό εξαιτίας των κεραυνών.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για καθαρισμό φρεατίων από φύλλα και άλλα αντικείμενα, αλλά και για πτώσεις δέντρων σε Κηφισιά, Νίκαια και Χαλάνδρι.

Η πρόγνωση

Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στο Αιγαίο και στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά έως το πρωί στα ηπειρωτικά, στη συνέχεια στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στo Βόρειο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το απόγευμα στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους και στην Αττική, κατά το διάστημα από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα.via Ειδήσεις https://ift.tt/37Sxl9a
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.