Ο Βάτσιος θα σφυρίξει το Λαμία - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League, στην όποια όρισε τον Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) στο Λαμία – Ολυμπιακός και τον Ολλανδό Μπας Νάιχαους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε Ολλανδός στο VAR, ο ίδιος με το ντέρμπι στο Βικελίδης.

Ο Βάτσιος θα έχει ως βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Δυτ. Αττικής) και Δημόπουλο (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και βοηθός του ο Μπαλτάς (Αχαϊας).

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής διαιτητής ορίστηκε ο Ολλανδός Μπας Νάιχαους της πρώτης κατηγορίας UEFA. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ρίτσαρντ Μπρόντικ, Γιαν Κλέινγιαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας (Ηπείρου). Στο VAR θα είναι ο Κλέι Ρούπερτι με βοηθό τον Μωυσιάδη (Ηπείρου).

Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο VAR θα είναι ο ίδιος που έχει οριστεί στο ντέρμπι, ο Κλέι Ρούπερτι. Στο Απόλλων Σμύρνης ΑΕΚ ορίστηκε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Στα άλλα παιχνίδια, ΑΕΛ – ΟΦΗ διαιτητής ορίστηκε ο Κουτσιαύτης (Άρτας), Βόλος – Παναιτωλικός ο Φωτιάς (Πέλλας) και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος ο Σκουλάς (Θεσσαλίας)

fws.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη