Ο Βάτσιος θα σφυρίξει το Λαμία - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League, στην όποια όρισε τον Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) στο Λαμία – Ολυμπιακός και τον Ολλανδό Μπας Νάιχαους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε Ολλανδός στο VAR, ο ίδιος με το ντέρμπι στο Βικελίδης.

Ο Βάτσιος θα έχει ως βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Δυτ. Αττικής) και Δημόπουλο (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και βοηθός του ο Μπαλτάς (Αχαϊας).

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής διαιτητής ορίστηκε ο Ολλανδός Μπας Νάιχαους της πρώτης κατηγορίας UEFA. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ρίτσαρντ Μπρόντικ, Γιαν Κλέινγιαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας (Ηπείρου). Στο VAR θα είναι ο Κλέι Ρούπερτι με βοηθό τον Μωυσιάδη (Ηπείρου).

Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο VAR θα είναι ο ίδιος που έχει οριστεί στο ντέρμπι, ο Κλέι Ρούπερτι. Στο Απόλλων Σμύρνης ΑΕΚ ορίστηκε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Στα άλλα παιχνίδια, ΑΕΛ – ΟΦΗ διαιτητής ορίστηκε ο Κουτσιαύτης (Άρτας), Βόλος – Παναιτωλικός ο Φωτιάς (Πέλλας) και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος ο Σκουλάς (Θεσσαλίας)

fws.gr

Από το Blogger.