Πέθανε 47χρονη νοσηλεύτρια στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Πέθανε 47χρονη νοσηλεύτρια στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Τη ζωή της έχασε από κορονοϊό νοσηλεύτρια 47 χρονών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ. Ειδικότερα, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως η 47χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών κατέληξε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ «πάλευε για τη ζωή της δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που υπηρετούσε».

«Παρ' ότι ένστολη εμείς τη θεωρούμε συνάδελφο. Και πονάμε το ίδιο όπως και με τους άλλους συναδέλφους. Ως εκ τούτω λοιπόν ότι ζητήσαμε χθες από τη πολιτεία για τους 11 νεκρούς από τα νοσοκομεία το ζητάμε και για το ένστολο υγειονομικό προσωπικό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι «προξενεί εντύπωση πως προστατεύονται τα δικαιώματα του ένστολου υγειονομικού προσωπικού και πως μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η εκλιπούσα συνάδελφος είχε υποκείμενα νοσήματα και εργαζόταν στη πρώτη γραμμή».

«Δεν θα έπρεπε να ισχύει η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών και να εργάζεται σε κάποιο τμήμα της πίσω γραμμής;», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.via Ειδήσεις https://ift.tt/3a3Hu5z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.