Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη, σε αυξημένη επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη, σε αυξημένη επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση σχετικά με την επιδείνωση του καιρού, εξέδωσε η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ που αναφέρει ότι αναμένονται στην περιφέρεια Κρήτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα φαινόμενα προβλέπεται να εκδηλωθούν σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ενώ για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, όλες οι υπηρεσίες και τα τεχνικά μέσα της περιφέρειας Κρήτης, που αποτελούν τον μηχανισμό της πολιτικής προστασίας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν τις οδηγίες αυτοπροστασίας, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την προστασία πρόχειρων κατασκευών και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν χείμαρροι ή ρέματα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2WeCOS0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη