Τα ΕΛΠΕ στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 500 οικογενειών στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Τα ΕΛΠΕ στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 500 οικογενειών στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Όμιλος ΕΛΠΕ: Στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 500 οικογενειών στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Προσφορά τροφίμων στη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για 500 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης
1.500.000 ευρώ την τελευταία 3ετία, σε δράσεις και πρωτοβουλίες στη Δ. Θεσσαλονίκη

H πανδημία δεν απειλεί μόνο τη δημόσια Υγεία. Αποτελεί και μια τεράστια πρόκληση για τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες χιλιάδων συμπολιτών μας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέλνει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς σε οικογένειες που δοκιμάζονται.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη νέα δωρεά που πραγματοποίησε, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενίσχυσε τις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τρόφιμα, τα οποία θα συμβάλλουν, ώστε να είναι πλήρες και πραγματικά εορταστικό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 500 οικογένειες στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τόσο της Μητρόπολης, όσο και του Μητροπολίτη, κ.κ. Βαρνάβα, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά.

Με όχημα το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τοποθετεί στο κέντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, ο Όμιλος επιδιώκει να αποτελεί διαρκώς έναν ενεργό και υπεύθυνο εταίρο των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Μόνο την τελευταία τριετία, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχει διαθέσει περισσότερα από 1.500.000 ευρώ για τη στήριξη δράσεων και την ενίσχυση φορέων, σωματείων και οργανισμών στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της νέας δωρεάς που πραγματοποίησε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβας ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, τους γείτονές μας, οι οποίοι διαχρονικά βρίσκονται εδώ, δίπλα μας, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέσα από τη νέα της δωρεά, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμβάλλει καθοριστικά, ώστε κάθε οικογένεια να έχει όλα όσα χρειάζεται για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς που στέλνουν προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, όχι μόνο αυτές τις Άγιες Ημέρες, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Τους ευχαριστώ και πάλι, και εύχομαι το δικό τους παράδειγμα να το ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις».

Με αφορμή τη νέα δωρεά, ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ AE, σημείωσε: «Για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ η έννοια του υπεύθυνου εταιρικού πολίτη πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη.

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν ουσιαστικά και πολυεπίπεδα τις τοπικές κοινωνίες και ειδικά τη Δυτική Θεσσαλονίκη. 365 μέρες τον χρόνο δηλώνουμε "παρών", δίπλα αλλά και μέσα στην κοινωνία, με υπευθυνότητα απέναντι στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nIaZOc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη