Εμβόλιο κορονοϊού: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στον Ευαγγελισμό, τουλάχιστον το 60% θέλει το εμβόλιο

mega

Ο διευθυντής του Ευαγγελισμού, Δημήτρης Πιστόλας, έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και μίλησε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την εμπειρία του αλλά και τα επόμενα βήματα.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εργάζονται 3.000 εργαζόμενοι, ενώ τουλάχιστον 1.000 από αυτούς είναι νοσηλευτές, σύμφωνα με τον κύριο Πιστόλα, οποίος υποστήριξε πως μέσα σε 15 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός της πρώτης δόσης για όλους.

Εξήγησε μιλώντας στο MEGA, πως το ποσοστό που θέλει να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο είναι πάνω από το 60% και αυξάνεται συνεχώς.

Όταν ερωτήθηκε για αυτούς που πιστεύουν ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι πρωτοπόροι του εμβολίου, δεν το έκαναν, δήλωσε πως δεν αξίζει καν να σχολιάσουμε τέτοιες τοποθετήσεις. «Όλοι εμβολιάστηκαν με το φάρμακο που έπρεπε να εμβολιαστούν» ξεκαθάρισε.






via Ειδήσεις https://ift.tt/3rvtkjT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη