Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 88-96: Τεράστια νίκη στη Βαρκελώνη

overfm.gr

Τεράστιο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στην Ισπανία. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 96-88 της Μπαρτσελόνα παίρνοντας σχεδόν τα… πάντα από όσους παίκτες αγωνίστηκαν.

Σε τρομερή βραδιά Σλούκας και Τζένκινς, καθοριστικός ο Βεζένκοφ με τις επιλογές του. Φανταστικές επιλογές από τον Χάρισον ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Μάρτιν, Ζαν-Σαρλ, Παπανικολάου, Τζένκινς και Σλούκα και πήρε το προβάδισμα από νωρίς. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκαν μπροστά με 12-0 στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Ο Μίροτιτς πέτυχε το πρώτο καλάθι για τους γηπεδούχους για το 2-12, αλλά δύο σερί τρίποντα από Παπανικολάου και Τζένκινς πήγαν τη διαφορά στο +15 (6-21) στο 6′.

Όμως στο τελευταίο δίλεπτο της πρώτης περιόδου ο Έλις ο οποίος είχε περάσει στο παρκέ, έκανε αρκετά λάθη, δίνοντας τη δυνατότητα στη Μπαρτσελόνα να κάνει ένα σερί 6-0 και έτσι να πάει το σκορ στο 17-26 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lY34e2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη