Μακάμπι – Παναθηναϊκός 89-81: Ήττα με 39αρη Νέντοβιτς

INTIME

Ήττα στο Τελ Αβίβ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάλι βρέθηκε να κυνηγάει διψήφιες διαφορές, πάλι κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, και πάλι στο τέλος λύγισε χάνοντας με 89-81 από την Μακάμπι.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Πράσινους ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 37 πόντους με 7/11 τρίποντα, με την μαγική βραδιά του να μην φτάνει για το Τριφύλλι. Και αυτό γιατί απέναντι του είχε έναν εξίσου εξαιρετικό Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος είχε τις απαντήσεις στο κρεσέντο του Σέρβου, τελειώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους.

Αρκετά νευρικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι με τα καλάθια να μπαίνουν με το σταγονόμετρο και τους γηπεδούχους να προηγούνται με 6-4 με τον Ουίλμπεκιν στο 5'. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έτρεξε ένα σερί 7-0 και κατάφερε να προηγηθεί με 11-4, με τους Πράσινους να σπάνε το… ρόδι από την περιφέρεια με τον Σέλβιν Μακ (11-7).

Περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News - Ειδήσεις https://ift.tt/3aE2Kiu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη