Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ μέχρι την Πρωτοχρονιά

INTIME

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ωράριο λειτουργίας για τα τελευταία ψώνια του χρόνου.

Όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας σήμερα Δευτέρα, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά 8 το πρωί με 8 το βράδυ.

Περίπου ίδιο θα είναι και το ωράριο των καταστημάτων και για τις επόμενες μέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά. Τα καταστήματα που λειτουργούν με click away από τις 7:00 έως τις 21:00 για τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς. 

Υπενθυμίζεται, σε ό,τι αφορά τα εμπορικά καταστήματα -πλην των βιβλιοπωλείων - η μόνη δυνατότητα συναλλαγής που υπάρχει είναι το click away, δηλαδή η παραλαβή προϊόντος για το οποίο έχει γίνει προπαραγγελία. Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.

Ο κωδικός μετάβασης στο σούπερ μάρκετ αλλά και για παραλαβή αγορών μέσω click away είναι το sms «2».



via Ειδήσεις https://ift.tt/38Ivfcn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη