Συνεδρίασε η επιτροπή εμπορίου και επιχειρηματικότητας του Δήμου Λαμιέων


Συνεδρίαση επιτροπής εμπορίου και επιχειρηματικότητας δήμου Λαμιέων.

Στη συνεδρίαση με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Λαμιέων, παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δ. Ρίζο και τον Αντιδήμαρχο Π. Φώσκολο, τα μέτρα του Δήμου για τη στήριξη των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Εξετάσθηκαν προτάσεις περαιτέρω ελαφρύνσεων και διεκδικήσεων κονδυλίων (ΕΣΠΑ), παρουσιάστηκαν οι θέσεις των φορέων για το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς και για τη βελτίωσή του και συζητήθηκαν προτάσεις διευκόλυνσης επιχειρήσεων και καταναλωτών (προσβάσεις, ωράρια, μεταφορές). Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και προγραμματίστηκε περαιτέρω στενή συνεργασία για την αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων που απασχολούν τους κλάδους της αγοράς.

Συνεδρίαση επιτροπης εμπορίου και επιχειρηματικοτητας δήμου Λαμιέων ..Στη συνεδρίαση με τη συμμετοχή και του Δημάρχου...

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Rizos στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη