Παράταση στον διαγωνισμό για τη Λάρκο

Παρατείνεται μέχρι την 1η Φεβρουαρίου η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για τη Λάρκο. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ημερομηνία του διαγωνισμού που διενεργείται από το Ταμείο ήταν η 11η Ιανουαρίου. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, η περίοδος για την υποβολή διευκρινιστικών ερωτημάτων που έληγε στις 16 Δεκεμβρίου παρατείνεται για τις 15 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση κρίθηκε αναγκαία καθώς υποβλήθηκαν σχετικά αιτήματα από επενδυτές οι οποίοι εξετάζουν τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Αντίστοιχη παράταση αναμένεται να ανακοινωθεί και για τον δεύτερο διαγωνισμό που διενεργείται για τη Λάρκο από τον ειδικό διαχειριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός που διενεργείται από το ΤΑΙΠΕΔ αφορά στο εργοστάσιο της εταιρείας καθώς και στα δημόσια μεταλλεία Λάρυμνας και Λουτσίου.

Αντίστοιχα ο διαγωνισμός που διενεργείται από τον ειδικό διαχειριστή αφορά στην ιδιωτική περιουσία της ΛΑΡΚΟ και περιλαμβάνει τα μεταλλευτικά δικαιώματα επί των μεταλλείων της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και Βοιωτίας (Άγιος Ιωάννης), τα μεταλλεία της Καστοριάς, αποθέματα μεταλλευμάτων, υποπροϊόντα και ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και αγροτεμάχια στην περιοχή του μεταλλείου της Λάρυμνας, στον Άγιο Ιωάννη, στη Λιάβδα Λάρυμνας και στην Εύβοια.

www.zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη