Κορονοϊός: Το νέο πρόσωπο στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Κορονοϊός: Το νέο πρόσωπο στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Στην ανακοίνωση ένταξης ψυχιάτρου στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων προχώρησε ο Υπουργός Υγείας. Β. Κικίλιας, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του Νews4Health.

«Κατόπιν συνεργασίας και συνεννόησης με την Υφυπουργό, [ανακοινώνω] τη διεύρυνση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων-Επιδημιολόγων με έναν ακόμα επιστήμονα, αυτή τη φορά Καθηγητή Ψυχιατρικής», ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας ο Β. Κικίλιας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, πρόκειται για τον Βασίλειο - Παντελεήμονα Μποζίκα, Διευθυντή της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ. «Είναι ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται επισταμένως με παγκόσμιες μελέτες που έχουν να κάνουν με το γενικό πληθυσμό, την ψυχική του υγεία, τα μεταδοτικά νοσήματα και άρα την Covid», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health



via Ειδήσεις https://ift.tt/2WICATy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη