Τρεις νεκροί αστυνομικοί στη Γαλλία από πυροβολισμούς

pexels

Τρία μέλη της γαλλικής αστυνομίας σκοτώθηκαν και ένα ακόμη τραυματίστηκε από πυρά στο κεντρικό τμήμα της Γαλλίας, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Γαλλία Θωμαΐς Παπαϊωνάννου, οι τρεις αστυνομικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν μία γυναίκα. Ο σύζυγος της την απειλούσε, ενώ η αστυνομία δέχθηκε κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο άνδρας σύμφωνα με την ανταποκρίτρια, είναι γνωστός για τη διαμάχη με τη σύζυγο του σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που απείλησε την γυναίκα του. 

Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως οι τρεις αστυνομικοί είναι νεκροί, ενώ ο τέταρτος βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα σε κοντινό νοσοκομείο καθώς τον τραυμάτισε πυροβολόντας τον ο δράστης.

{https://twitter.com/ThomaisERT_RIK/status/1341621656897384449?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3mPJm4M
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη