Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας ενημερώνει ότι ο Δήμος Λαμιέων εφαρμόζει πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΣΙΠ σε ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ζώα

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας ενημερώνει τους κηδεμόνες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς  ότι ο Δήμος Λαμίας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του, εφαρμόζει πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΣΙΠ σε  ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ζώα  που ανήκουν σε  ευπαθείς ομάδες  δημοτών του Δήμου της Λαμίας.

Επειδή η πηγή των αδέσποτων είναι οι εγκαταλείψεις ή οι γεννήσεις των δεσποζόμενων ζώων, έχει  πολύ σημασία να στηριχθεί το πρόγραμμα αυτό  με όσο το δυνατό περισσότερες συμμετοχές.

Καλούμε τους πολίτες να αδράξουν την ευκαιρία και να ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ-ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ  τα ζώα τους δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις να απευθύνονται στο τηλέφωνο  του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμίας :22312 00570 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

΄Ολοι μαζί μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας , ώστε να επιτύχουμε την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, για το συμφέρον όλων.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Λεωνίδου 24, Λαμία

Τηλ. 6907595774

e-mail:f.a.welfair@gmail.com

www.thefaw.weebly.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη