Λαμία : Τα «έχωσε» στους παίκτες ο Παπαϊωάννου

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έδειξε τη δυσαρέσκεια του για την κακή πορεία της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει δώσει την εικόνα ενός ήρεμου παράγοντα. Δεν έχει συνηθίσει σε «εκρήξεις» απέναντι στους παίκτες ή στους προπονητές.

Παρόλα αυτά, η κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και η καθήλωση της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προκάλεσαν το ξέσπασμα του.

Ο Παπαϊωάννου επισκέφτηκε την προπόνηση της Λαμίας το απόγευμα της Πέμπτης καταφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά των ποδοσφαιριστών, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

«Είστε αδιάφοροι, εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω» φέρεται να είπε ο Παπαϊωάννου στους παίκτες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime».

Προς το παρόν, ο Μπάμπης Τεννές έχει τη στήριξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, αλλά στο τέλος όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Πάντως, ο Παπαϊωάννου ενισχύσει όπως μπορεί το ρόστερ με τελευταίες μεταγραφές τους Τζανδάρη και Κατσικά.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη