Τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες

Τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν την προβολή τους για το 2020, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και επιστρέφουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Μαζί με την επιστροφή της σειράς, όμως, θα γίνει και η επιστροφή κάποιων ηθοποιών στο σίριαλ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν Στη φωλιά των Κου Κου σύντομα στις Άγριες Μέλισσες θα ξαναδούμε τους: Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας), Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), Λάζαρο Γκούμα (Τάσος Σωτηράκης).

Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα, η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει αναστάτωση και ένα ντόμινο εξελίξεων. Από την άλλη, η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Όσο για τον Γκούμα, η παρουσία του στο χωριό είναι για καλό.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pcunTW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη