Πάτρας για Αρναούτογλου: Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη

Πάτρας για Αρναούτογλου: Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο Happy Day για όταν η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή που παρουσίαζαν αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Δέχτηκε τότε η Σοφία μια πρόταση από άλλο κανάλι, θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανένας να πάω μαζί της. Βρέθηκα εκεί πέρα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση. Παίζαμε με τη Σοφία απέναντι και κάναμε τα ίδια νούμερα. Έμαθα από τις εφημερίδες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνει την εκπομπή μου. Ήταν μια επαγγελματική φάση της ζωής μου που με έκοψε», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μου είναι αδιάφορο, δεν με «πονάει» καθόλου. Θα ήθελα να τον ρωτήσεις αν τον συναντήσεις, γιατί δεν μιλάμε. Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37EVxwM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη