Δανάη Μπάρκα: «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της»

Δανάη Μπάρκα: «Είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν την Πέμπτη στο The 2night Show, η Δανάη Μπάρκα, που μίλησε μεταξύ άλλων για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ' αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA.



via Ειδήσεις https://ift.tt/379MELz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη